Business Unit Systems

 

“De business unit Systems levert complete brandbeveiligingsinstallaties die zijn samengesteld voor een specifiek gebouw of terrein. Want wie aan de, voor de sector geldende, eisen wil voldoen, ontkomt niet aan de noodzaak om bepaalde onderdelen op maat te laten ontwerpen. Deze business unit staat garant voor dit maatwerk, waarin ook het onderhouds- en servicepakket  wordt meegenomen.

Waar we bij nieuwbouw een ideale, blanco situatie als vertrekpunt aantreffen, is het vaker het geval dat bestaande, maar verouderde systemen om een opwaardering vragen. Hierbij zult u, als klant, uw bestaande investering zoveel mogelijk willen behouden. Wij begrijpen dat en omdat we over een eigen engineering afdeling beschikken, kunnen wij uitstekend voortbouwen op bestaande systemen, ook als die niet van ons afkomstig zijn.

Oplossingen creëren we voor alle segmenten van de markt. Dankzij onze aanpak op landelijk én regionaal niveau, bedienen we zowel het hoge, midden als lage segment. Middels ons uitgebreid dealernetwerk vindt u ons altijd dicht bij u in de buurt. Met de 200 gekwalificeerde medewerkers waarover we binnen de business unit Systems beschikken zetten we die woorden kracht bij.

Brandbeveiligingssystemen hebben drie taken te verrichten: detectie, ontruimen en blussen. U vindt dus ook al deze drie onderdelen terug in onze aanpak. Daarbij geldt dat de samenhang van deze drie taken altijd leidt tot de beste oplossing. Dat zijn zaken die u ons niet hoeft uit te leggen, wij weten het.”