Somati Systems draagt vzw Pinocchio een warm hart toe!

In heel België behartigt de vzw Pinocchio de belangen en het welzijn van de kinderen en jongeren met brandwonden.

Naast de financiële hulp en het aangenamer maken van de hospitalisatie, investeert de vzw veel in de organisatie van verschillende kampen zoals het kuurkamp en Paaskamp. Naast deze kampen hebben zij ook een 16+ werking en organiseren ze ander activiteiten zoals een uitstap naar Rock Werchter en een Sinterklaasfeest. Verder draagt ze ertoe bij om het brede publiek te sensibiliseren voor de problematiek van brandwonden bij kinderen en jongeren.

Financiële steun voor Vzw Pinocchio

Net zoals vorig jaar verkoos Somati Systems om geen eindejaarsgeschenken aan te kopen, noch voor onze klanten, noch voor de medewerkers. Het volledig voorziene budget wordt aan vzw Pinocchio geschonken. Op donderdag 18 februari  2016 overhandigde Somati Systems, vertegenwoordigd door Afgevaardigd Bestuurder dhr. Benny De Leener, een cheque ter waarde van € 1.500 aan vzw Pinocchio.

Samen met deze schenking werd er ook een actie opgezet in het kader van Music For Life, de jaarlijkse eindejaarsactie georganiseerd door radiozender Studio Brussel.musicforlife

Hiermee werd € 161 verzameld dankzij de collega’s van Somati Systems.

 

Voor meer informatie over deze vzw kan u steeds terecht op hun website:

http://www.vzw-pinocchio-asbl.be/