Gecertificeerde installatie voor Delhaize

Gecertificeerde installatie voor Delhaize

Delhaize is een distributeur van voeding en is actief in verschillende landen en continenten. De rookdetectie- en brandblussystemen in de serverruimten van de vestigingen in Zellik en Osseghem waren toe aan vernieuwing. Ze namen contact op met Somati om hen te helpen bij de keuze van het meest geschikte systeem.

Het resultaat

Het kloppende hart van de organisatie, de serverruimten in Zellik en Osseghem, zijn nu voorzien van de meest gepaste oplossing om brand te detecteren en te blussen. We kozen voor een rookdetectie van het aanzuigtype (aspiratiedetectie) die de lucht continu analyseert. Hierdoor wordt de hinder van de luchtcirculatie binnen de serverruimten tot een minimum herleid. Door de kenmerken van de apparatuur in de serverruimten, installeerden we een automatisch gasblussingsysteem. Zo voorkomen we dat de essentiële ruimten van de organisatie schade oplopen tijdens een blussing.

Onze beveiliging gaat verder dan alleen Zellik en Osseghem. Door het kloppend hart te beveiligen, beveiligen we de volledige organisatie binnen Europa

Bartel Eeckhout, Sales Engineer

Wij maakten gebruik van