sligro food group opent in belgie en kiest somati systems voor brandbeveiliging 13
Sligro food group opent in belgië en kiest voor somati systems

Sligro food group opent in belgië en kiest voor somati systems

sligro food group opent in belgie en kiest somati systems voor brandbeveiliging 14
UITDAGING

Sligro food group opent in belgië en kiest voor somati systems

sligro food group opent in belgie en kiest voor somati 1280x720

  ONZE AANPAK

  Dankzij de uitgebreide ervaring van Somati Systems op zowel de Belgische als Nederlandse markt werden de verschillen in wetgeving en normen duidelijk vertaald voor Sligro Food Group. De keuze voor samenwerking werd versterkt door het feit dat Somati Systems alle benodigde brandbeveiligingsoplossingen kon bieden.

  Het transformeren van gebouwen tot commerciële handelspanden in de retailsector vereist een strakke aanpak. In doelgerichte voorbereidingsbesprekingen werden alle projectdetails besproken en vragen beantwoord. De montage van de blusinstallaties verliep vervolgens efficiënt, in nauwe samenwerking met de aannemer en andere installateurs, met een snelle keuring en oplevering als resultaat.

  HET RESULTAAT

  De vlotte samenwerking in zowel theorie als praktijk resulteerde in een succesvol afgerond eerste project dat aan ieders verwachtingen voldeed. In lijn met het gezegde “Never Change a Winning Team” is de uitvoering van de volgende projecten al geleidelijk begonnen. Somati Systems staat in voor de haspel- en sprinklerinstallaties.

  sligro food group opent in belgie en kiest somati systems voor brandbeveiliging 15 1280x720