Somati Systems
onderhoud sprinklersysteem 1280x720
Brandbeveiliging op maat sinds 2012

Brandbeveiliging op maat sinds 2012

Over somati systems

Somati Systems is uw ideale partner voor de beveiliging van mensen, goederen en gebouwen tegen brand. Dagelijks staan ruim 140 medewerkers klaar voor de bescherming van uw toekomst.

home 3 1280x720

Wij zijn somati systems

Somati Systems is gespecialiseerd en marktleider in complete en geïntegreerde brandveiligheidsoplossingen. Het beschermen van uw productiemiddelen en -processen is onze kernactiviteit. Door totaaloplossingen aan te bieden op maat van onze klant slagen we erin ons te onderscheiden op de markt. Somati Systems is thuis in beveiligingssystemen en wetgeving én begrijpt uw specifieke behoefte. Samen met u zoeken wij het ideale beveiligingssysteem voor uw brandrisico, precies afgestemd op uw bedrijf, budget en toekomst.

Ca. 140 professionals staan in voor de studie, het ontwerp, de uitvoering alsook het onderhoud van uw systeem.

Door continu mee te zijn met de laatste technische en wettelijke richtlijnen en te investeren in onze eigen mensen beschikken we over de nodige knowhow om uw mensen, goederen en gebouwen te beveiligen tegen brand.

Somati Systems weegt samen met u de verschillende aspecten tegenover elkaar af, zodat u bewuste keuzes kunt maken en uw Total Cost of Safety kunt optimaliseren. Door de juiste keuze van verschillende componenten worden functionele overlappingen tussen systemen vermeden.

We know Fire. We know Safety. We know You.

ONZE ERKENNINGEN EN CERTIFICATEN

BOSEC voor branddetectiesystemen, hydraulische blussystemen (sprinkler) en automatische gasblussystemen (CO2, inert en chemisch gas)

ISO9001:2015

VCA-Petrochemie

FISQ voor detectie- en alarmsystemen, gasblussystemen, watergedragen blussystemen, spraakgestuurde evacuatiesystemen

IBZ: erkend als onderneming voor alarmsystemen door Ministerie van Binnenlandse Zaken

Erkend als aannemer van werken klasse 7 voor blussystemen en klasse 6 voor branddetectiesystemen

over somati systems 11 600x410

Onze missie en visie

Our DNA is to save lives and assets.

To be the first choice in firesafety for our customers and employees with innovative solution and services, rooted in deep sector knowledge.

ser 600x410

Werken bij somati systems

Doen waar je goed in bent en tegelijk levens redden, lijkt je dat iets? Dan is een job bij Somati Systems jouw ding en daar hebben we mensen zoals jou voor nodig! We zijn al met meer dan 140 en zijn continu op zoek naar versterking in heel België.

BEKIJK ONZE OPENSTAANDE VACATURES

Onze specialisten