Sligro Food Group opent in België en kiest Somati Systems voor brandbeveiliging. 12

Sligro Food Group opent in België en kiest voor Somati Systems

Onze aanpak

Dankzij de uitgebreide ervaring van Somati Systems op zowel de Belgische als Nederlandse markt werden de verschillen in wetgeving en normen duidelijk vertaald voor Sligro Food Group. De keuze voor samenwerking werd versterkt door het feit dat Somati Systems alle benodigde brandbeveiligingsoplossingen kon bieden.

Het transformeren van gebouwen tot commerciële handelspanden in de retailsector vereist een strakke aanpak. In doelgerichte voorbereidingsbesprekingen werden alle projectdetails besproken en vragen beantwoord. De montage van de blusinstallaties verliep vervolgens efficiënt, in nauwe samenwerking met de aannemer en andere installateurs, met een snelle keuring en oplevering als resultaat.

Het resultaat

De vlotte samenwerking in zowel theorie als praktijk resulteerde in een succesvol afgerond eerste project dat aan ieders verwachtingen voldeed. In lijn met het gezegde “Never Change a Winning Team” is de uitvoering van de volgende projecten al geleidelijk begonnen. Somati Systems staat in voor de haspel- en sprinklerinstallaties.