Somati Systems

Eagle Quantum Premier Veiligheidssysteem

eagle quantum premier veiligheid systeem

Configureerbaar en flexibel, het Det-Tronics Eagle Quantum Premier® (EQP) veiligheidssysteem biedt vlam- en/of gasdetectie, alarmsignalering, melding en het aansturen van blusinstallaties. Alle systeemcomponenten zijn geïntegreerd op een fouttolerant digitaal communicatienetwerk. Het systeem is bij uitstek geschikt voor zware industriële toepassingen.

Het systeem is goedgekeurd volgens FM 3010 in overeenstemming met de NFPA 72.

Het Det-Tronics systeem kan verbonden worden met eigen visualisatie systeem of met het proces PLC systeem. Het bewaken en bedienen van de blusinstallaties is dan mogelijk via bijvoorbeeld het visualisatie systeem dat door de operators gebruikt wordt.

HIERONDER WORDEN DE TOESTELLEN BESCHREVEN DIE HET MEEST TOEGEPAST WORDEN IN HET SYSTEEM.
eagle quantum premier veiligheidssysteem 2

Edio module

De EDIO-module biedt acht kanalen met configureerbare in- of uitgangen die kunnen worden geprogrammeerd voor een bewaakte kabelverbinding. Elke ingang kan branddetectieapparatuur zoals warmte-, rook- of vlammenmelders inlezen. Elke uitgang kan worden geconfigureerd voor aansturen van alarmgevers of solenoïdes van blusinstallaties.

eagle quantum premier veiligheidssysteem v3

Vlamdetector

De meest veelzijdige en betrouwbare detector ter wereld is nu sterk verbeterd. Hij biedt de vroegste reactie op de kleinste branden en het hoogste niveau van valse alarm afwijzing. De multi-fuel off-axis detectie biedt het grootste dekkingsgebied, waardoor het een economische keuze is.

Meer over vlamdetectie

Schermafbeelding 2024 02 02 141947

Gasdetector

De PointWatch Eclipse® gasdetector is een robuuste roestvrijstalen, punt infrarood gasdetector. Deze is goedgekeurd om in de fabriek gekalibreerd te worden om methaan, propaan, ethyleen en butaan te detecteren. De versie met snelle respons is gecertificeerd voor FM-, CSA-, IECEx- en ATEX-vereisten voor wereldwijde toepassingen om methaan of butaan in slechts 1,5 seconde te detecteren.

AIM MODULE

De 8-kanaals analoge ingangsmodule breidt de mogelijkheden van het Eagle Quantum Premier System uit. De unit biedt de mogelijkheid om apparaten met een 4-20 mA uitgangssignaal aan te sluiten op het systeem. Elk kanaal is volledig configureerbaar om apparaat- en alarminformatie te verstrekken.

Is dit het systeem dat u nodig heeft?

Vraag offerte aan

Is dit het systeem dat u zoekt?
Vraag een offerte aan